Letartóztatták Jean-Claude Van Damme legkisebb fiát

Az arizonai Tempe rendőreihez először csak arról érkezett bejelentés, hogy egy ember megrongált egy liftet. A járőrök el is mentek kivizsgálni az ügyet, ehhez viszont be kellett menniük a feltételezett elkövető, a 21 éves Nicholas Van Varenberg (Jean-Claude Van Damme legkisebb fia) lakásába. Mikor végeztek, épp az autójukba szálltak volna be, mikor Varenberg lakótársa a rendőrök után szaladt, és kérte a rendőröket, hogy jöjjenek vissza, mert Varenberg egy késsel fenyegetőzve foglyul ejtette a lakásban lévőket.

Varenberg rendőrségi fotója

A rendőrök bementek, és a késsel fenyegetőző Varenberg mellett marihuánát és drogfogyasztáshoz szükséges felszereléseket találtak (Arizonában a marihuána is csak orvosi receptre legális, és ilyenje Varenbergnek nem volt). A férfit ezért le is tartóztatták, és eljárás indult ellene. A vallomások szerint azért kezdett a késsel fenyegetőzni, mert felidegesítette, hogy a lakótársa beengedte a lakásba a rendőröket.

Varenberg egyébként azért nem Van Damme, mert apja eredeti vezetéknevét viseli. (Independent)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.