Egy idős kínai asszonyság mindennap sétálni indul az 50 kilós teknősével

A Csangcsun városában élő idős nő, Hao Yulin szokatlan háziállatot sétáltat nap mint nap: Su Su névre hallgató teknősét.

A teknőst tíz évvel ezelőtt vásárolta meg egy utazás során, kifejezetten apró állatnak tűnt akkor. Azóta viszont kiderült, hogy egy meglehetősen nagyra növő teknősfajról van szó, és Su Su ma már több mint 50 kilogrammot nyom. 

A 83 éves Hao napi négy naranccsal, egy almával, egy szelet kenyérrel és egy tojással eteti meg mindennap az állatot. Van ez így. (Shanghaiist)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.