Egy "kifinomult fradista állat" veszi át az üldözött keresztények ügyét a kormányban

POLITIKA
2017 szeptember 14., 10:11
comments 144

Ahogy arról beszámoltunk, egy év után távozik hivatalából Török Tamás, az EMMI-ben működő, üldözött keresztényekkel foglalkozó helyettes államtitkárság vezetője. 

A Magyar Idők megírta azt is, hogy ki lesz az utódja: Azbej Tristan, KDNP-s politikus. A korábban diplomataként is működött politikus így vall magáról a honlapján:

Lelkesedő realista, multikulti hazafi, fiatal KDNP-s, toleráns konzervatív, kifinomult fradista állat, gazdaságpárti környezetvédő, munkamániás családapa, pacifista keresztes, külszolgálatos gyerehaza-mozgalmár, szelíd provokátor.

Rögtön ott egy figyelmeztetés is:  Az ellentmondások nem valósak: csak az ön fejében léteznek.

Azbej Tristan egy KDNP-s sajtótájékoztatón.
photo_camera Azbej egy KDNP-s sajtótájékoztatón.

Korábban megalapította Gyerehaza Alapítványt, ami a külföldön dolgozó magyarok visszacsábítását tűzte ki célul, majd tudományos és technológiai attasé is volt Izraelben, eddigi munkásságáról itt írtunk. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.