Három magyar humorista vért izzadva próbálja túlszárnyalni sorosozásban a kormánypártokat

Le lehet-e nyomni sorosozásban Kósa Lajost vagy Németh Szilárdot? Képes-e elborultabb összeesküvés-elméleteket kitalálni a legjobb magyar humorista egy átlag magyar politikusnál? Litkai Gergely, Kovács András Péter és Hadházi László az arcukat és a nevüket nem vállalva megpróbáltak beszállni az össznemzeti diliversenybe. 

A végeredmény nem rossz, de miniszterré előléptetett Kósa Lajos még mindig helyből viccesebbeket tud mondani a témában. Persze a videónak még így is minden esélye megvan arra, hogy valaki komolyan veszi, és a következő nemzeti konzultáció fórumainak slágere lesz.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.