Kósa Lajos szerint hasonló vitában találhatták fel a TÜZET, mint a Soros-tervről hirdetett nemzeti konzultációt

2017 szeptember 14., csütörtök 10:01
318

Ürességet érzek magamban, miután belenéztem Kósa Lajos egyik utolsó sajtótájékoztatójába, amit fideszes frakcióvezetőként tartott. Kósa nemsokára tárca nélküli miniszter lesz, a helyét pedig Gulyás Gergely veszi át. Ez azért nagyon szomorú, mert Kósa pont most volt csúcsán valaminek. Felfoghatatlan, hogy innen vissza kell fordulnia.

Kósa sajtótájékoztatóján először néhány perc alatt körülbelül ezer alkalommal elmondta, hogy konzultáció lesz a Soros-tervről, ami Soros György terve, amit Soros kitervelt, a Soros-terv. Miután ezeken a gondolatokon átrágta magát, Kósa azt mondta, hogy a Fidesz frakció kérte meg a kormányt, hogy legyen újabb konzultáció.

Ezután Fábián Tamás, az Index riportere megkérdezte tőle, hogy a frakcióból konkrétan kinek vagy kiknek jutott eszébe, hogy legyen konzultáció.

Különböző összefüggésekben ez elhangzott. Nem tudok megnevezni ötletgazdát, a frakció ezt a döntést hozta.Bárki egyébként szívesen vállalja az ötletgazda szerepet, csak nem lenne tényszerű, hogy ha azt mondanám, hogy X. Y., mert ez nem úgy bukkant fel a .... a....

Mert tudja, ki találta fel a kereket. Valaki biztos feltalálta, mert nem volt előtte kerék, most meg van. Azt sem tudjuk, hogy a kereket ki találta fel, valószínűleg nagyon sok mindenki. A relativitás elmélet egyszerűbb, azt, bár Poincaré-nak is van benne része, de mégis Einstein nevéhez kötődik. A tüzet nem tudjuk ki találta fel, de fontos lenne tudni, a nemzeti konzultáció az megint úgy alakult egy vitában, hogy ezt kell csinálni, többfajta ötlet volt, ezért nincsen ötletgazda.”

Körülbelül 2:30-kor keződik a show

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt