Máris újabb kvótapert szeretne a kormány Brüsszellel

„Az Európai Bíróság ítélete hazánkat nem kötelezi semmire, ez a verdikt csupán arról szól, hogy a testület szerint a kvótadöntés jogszerű volt.”

Ezt Völner Pár igazságügyi államtitkár mondta a Magyar Időknek az egy héttel ezelőtt született uniós bírósági döntésről. Völner szerint

„az ítéletet tudomásul vesszük. Az ugyanakkor igen fontos részlet, hogy a luxembourgi fórum határozata nem ad okot arra, hogy Magyarország megváltoztassa a migránsok átvételét elutasító bevándorláspolitikáját.”

Értik?

  • Tudomásul vesszük,
  • nem kötelez semmire,
  • és nem is változtatunk a politikánkon, amiért a pert indítottuk.

Völner, ahogy a témában megnyilvánuló bármely más kormánypárti politikus elismételte a szokásos hazugságokat, például, hogy az EU azt szeretné, hogy lebontsuk a dél határon emelt kerítést.

Völner szerint a következő pert azért indíthatják ellenünk, mert nem teszünk eleget a menekültek befogadásáról szóló uniós döntésnek, ez az, amit mi támadtunk meg a bíróságon, és amiről múlt héten mondták ki, hogy rendben volt, és nincs igaza a magyar kormánynak.

„Brüsszel már a következő napokban pert indíthat hazánk ellen a kvótaügy miatt, vagyis még csupán a bevándorlási harc kezdeténél tartunk."

Szorítsanak önök is, hogy a perek kitartsanak a választásokig!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.