Strasbourgba küldte a kormány Osztolykán Ágnest

politika
2017 szeptember 14., 07:18
comments 58

Magyarország Európa Tanács melletti Állandó Képviseletén a szociális, az egészségügyi, a fogyatékos, a gender, valamint a roma integrációs területeken lesz szakdiplomata Osztolykán Ágnes.

photo_camera Osztolykán Ágnes, amikor még képviselő volt.

Osztolykán 2010-14-ben az LMP parlamenti képviselője volt, 2015 óta pedig a kormánynak, egészen pontosan az EMMI-nek dolgozott, különböző posztokon, legutóbb tanácsadóként. Kormányzati megbízatásai voltak már korábban, 2002-2010-ben is.

A RomNet információi szerint felmerült, hogy ennél magasabb rangú diplomata is lehetett volna az ET-nél az eredeti terv szerint, de kormánypárti politikusok végül erről lebeszélték Szijjártó Péter külügyminisztert. (RomNet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.