Jennifer Lawrence részegen rátámadt egy rajongójára egy budapesti bárban

2017 szeptember 15., péntek 8:57
229

A Late Night with Seth Meyers című éjszakai beszélgetős műsorban mesélte el a hosszú ideig Budapesten forgató amerikai színésznő, hogy kocsmai balhéba keveredett a magyar fővárosban, ráadásul ő volt a kezdeményező. 

Így hangzott a sztori az Éhezők viadal-széria sztárjának előadásában:

A színésznő és társasága egy budapesti kocsmában ültek, söreste volt, bármit is jelentsen ez, ők pedig egészen biztosan sört ittak, méghozzá sokat. Szokatlan, de részeg voltam - mesélte Lawrence. Egy férfi vendég, a színésznő rajongója, egyszer csak odafordult hozzá, és megkérte, hogy hadd csináljon vele egy szelfit, de Lawrence-nek nem volt kedve hozzá. "Nem, köszönöm, nem" - mondta a fickónak, de az szívóskodott, hogy a barátnője különben sose hinné el neki, hogy találkoztak. Erre a színésznő egyik barátja megjegyezte, hogy ha a barátnőd nem hisz neked, akkor talán nem ő az igazi. Lawrencék ezután megkérték a rajongót, hogy távozzon, mire ő egy Fuck you-val reagált.

Lawrence-ben ekkor elpattant valami - nem az alkohol volt az, állította hevesen - és viszakérdezett, hogy jól hallotta-e, hogy a fickó azt mondta, hogy fuck you. A színésznő ekkor az egyik kezével megragadta a férfit, a másikkal odahúzott pár söröskorsót és elkedett sört locsolni a pasira.

A pasasnál fura módon volt egy bőrönd. Lawrence megkérdezte, hogy az övé-e, majd azt is elkezdte sörrel áztattni. Ekkor lépett elő egy barátja, Chris, aki hátulról átkarolta, miközben azt mondogatta neki, hogy ne pocsékolja a sört. Lawrence ettől azonnal lenyugodott.

Később megjelent egy másik barátja, aki az események idején pont vécén volt, és megkérdezte tőle, hogy látta-e azt a furcsa, síró fickót, akinek tiszta nedves a ruhája.

Lawrence-től igazán szép volt, hogy elmesélte ezt a rá nézve - a fuck you-zó bunkó ellenére - nem túl hízelgő sztorit. 

Ha te voltál a locsolgatás-fuckyouzás másik fele, vagyis te vagy a Lesörözött Rajongó, kérlek jelentkezz a szilyl kukac 444.hu címen!

A színésznő olyan hosszan forgatta a Vörös veréb című filmet Budapesten, hogy valóságos törzsvendéggé vált például a Vittulában, ahol véletlenül még a Veszélyes Faszfej egyik klipjébe is belekerült

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt