Jennifer Lawrence váratlan szereplésével jött ki az új Veszélyes Faszfej klip

zene
2017 április 27., 09:06
comments 162
link Forrás

Csütörtökön debütált a Tavaszterror című szám klipje a Recorderen, és a Vittula-Beat-pusztulás háromszögben rögzített videó olyat tud, amit eddig egyetlen magyar zenekar se mondhat el magáról: a korszak egyik leghíresebb hollywoodi színésznője bukkan fel benne. Még ha a tudtán kívül is. 

A Veszélyes Faszfej tagjai épp a Vittulában rögiztették a klipet, amikor váratlanul felbukkant ott Jennifer Lawrence. A videó legvégén látható, ahogy kiszáll a terepjáróból, majd besétál, de az igazán szemfülesek állítólag a klip közepén is felfedezhetik egy pillanatra. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.