Olyan villát épített Dárdai Pál a Balaton-parton, mint valami medencemániás római császár

ÉLET
2017 szeptember 15., 9:06
comments 624

A medencébe (...) új generációs PVC ponthálós türkiz-szürke gyöngyházfényű mozaik került (...). A fővállakozó ötlete alapján a medence dísze a Hertha felirat lett foszforeszkálós mozaik kontúrral, ami a fények lekapcsolása után is világít a sötétben.

Ezzel vezeti föl a legendása nagy Balaton-kedvelő Dárdai Pál új zamárdi villájának spéci medencéjét építő cég azt a Facebookra kiposztolt fotógalérát illetve videót, amiből egy csomó mindent megtudhatunk arról, hogy amit leírva látunk az újságban, az hogy néz ki a valóságban. Dárdai ugyanis tavaly nyáron - a Ripost fordítása szerint legalábbis - azt nyilatkozta a német Bild bulvárlapnak a balatoni nyaralásairól, hogy

"Nekem kevés kell, hogy boldog legyek. Nem kell villa, se előkelő társaság, se csillogás, csak hogy körülöttem legyenek a szeretteim, és némi kényeztetés a testnek és léleknek. Úgy élek itt, mint egy boldog paraszt. Egész nap mezítláb szaladgálok, élvezem a tájat, bámulom a vizet, ücsörgök vagy a kertben dolgozom órákig. "

Itt látható a levegőből egy boldog paraszt kunyhója. A kép közepén látható medencés telken áll:

A fenti nyilatkozatot Dárdai a ház elkészülte előtt adta, itt már korlátozottabban tud kertészkedni, bár a telek hátsó, fás részén talán lehet metszegetni:

A ház maga lakossági luxusminimál stílusban épült, egy csipet Rózsadombot csempészve a déli partra:

És itt az a bizonyos spéci, Hertha-feliratos medence, labdával, egy, a terasz szélén álló részeg középhátvéd szemszögéből:

Odabent is a letisztult parasztkunyhóstílus dominál. beépített kandallóval és ha jól látom, fal méretű tévével, amin nyilván főleg az Agrárpercek fog futni. 

A nappali-konyha konyharésze szintén egyszerű és áramvonalas:

A teraszon pedig úgy fortyog a jacuzzi, mint Pintér Attila a fegyelmi bizottság előtt:

A mozaikrakás szerelmesei sem maradjanak boldogtalanok:

Hiszen mi sem maradtunk boldogtalanok, hanem még jobban szerertnénk stabil Bundesliga-játékosok lenni hosszú éveken át.

Akinek pedig ennyi sem elég, itt a drónovideó a Dárdai-tuszkulánumról és a belsejéből, minden wannabe boldog paraszt okulására:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt