Összevesztek az utason, késeléssel rendezték a vitát a taxisok a Keletinél

Péntek délután ötkor vitatkozott össze két taxis Budapesten a Keleti pályaudvarnál. A Police.hu szerint a két hivatásos egy utason kapott össze, előbb a 49 éves Cs. István ütött, amire az 58 éves K. Saber késsel válaszolt: előbb vágott, aztán szúrt. A rendőrök két perc alatt mindkét férfit elfogták, majd mentőt hívtak hozzájuk. Cs.István súlyosan, K. Saber könnyeben sérült meg a vitában, mindkettőjüket kórházba szállították. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított büntetőeljárást. Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.