Belső vizsgálatot indít Demcsák Zsuzsa ellen az ATV

Média
2017 szeptember 16., 05:21
comments 950

Az ATV vezetése is kiakadt, hogy péntek reggel Demcsák Zsuzsa műsorvezetőként még Szanyi Tibornál is zavartabban viselkedett. Kele Eszter, az ATV sajtófőnöke a Blikknek azt mondta, hogy az interjú miatt belső vizsgálat indul a műsovezető ellen.

A vizsgálat végéig Demcsák nem kerülhet képernyőre.

De csak azután hoznak döntést, ha Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója (nem a rezsibiztos) visszatér külföldről.

link Forrás

A lap szerint az lehetett a baj, hogy Demcsák a reggeli műsor előtt csak két órát aludt, ezért beszélt akadozva. Erről Demcsák a Borsnak azt mondta:

„Az utóbbi időben sajnos nem alszom túl jól. Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem.”

Az egyik stábtag a Blikknek arról számolt be, hogy korábban is előfordult, hogy nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül még sosem viselkedett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.