Boldog István fideszes képviselő lekvárt főz azért, hogy még ezer évig a magyar nemzet irányítsa a Kárpát-medecét

gasztronómia
2017 szeptember 16., 11:32
comments 175
link Forrás

Miközben szombat délelőtt a miniszterelnök a szellemi öngyilkosság veszélyeire hívta fel a figyelmet az Országgyűlésben, Boldog István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese is a magyarság megmaradásán dolgozott a kétpói II. Alföldi Lekvárfőző Fesztivál és a Vándorló Bográcsok Találkozóján, 

ahol a nemzeti összetartozás jegyében megfőzték a Kárpát-medence lekvárját.

link Forrás

A szombati megnyitón Boldog István elmondta, hogy a lekvárfőzést sajtát maga gondolta ki. A koncepció lényege, hogy lekvárhoz Erdélyből, a Délvidékről, a Felvidékről és Kárpátaljáról is érkezett szilva, és a fideszes képviselő biztos abban, hogy ennél finomabb lekvárt még sosem készült. A terv szerint a lekvár éppen akkorra fő meg, amikor elkezdődik a Trianon című rockopera. 

link Forrás

Amikor az elszakított részekről érkezett szilvákat mind egy üstbe öntötték, Boldog István zárszóként elmondta:

„Ahogy mondani szoktam, én abban bízom, hogy ez a nemzeti összetartozás lesz olyan erős, hogy még ezer év múlva is a magyar legyen a legnagyobb nemzet a Kárpát-medencében és a legmeghatározóbb, ezt a medencét irányító nemzet. Ennek jegyében felkérem a hölgyeket, hogy akkor kezdjük meg a lekvár kifőzését.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.