Boldog István fideszes képviselő lekvárt főz azért, hogy még ezer évig a magyar nemzet irányítsa a Kárpát-medecét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Miközben szombat délelőtt a miniszterelnök a szellemi öngyilkosság veszélyeire hívta fel a figyelmet az Országgyűlésben, Boldog István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese is a magyarság megmaradásán dolgozott a kétpói II. Alföldi Lekvárfőző Fesztivál és a Vándorló Bográcsok Találkozóján, 

ahol a nemzeti összetartozás jegyében megfőzték a Kárpát-medence lekvárját.

A szombati megnyitón Boldog István elmondta, hogy a lekvárfőzést sajtát maga gondolta ki. A koncepció lényege, hogy lekvárhoz Erdélyből, a Délvidékről, a Felvidékről és Kárpátaljáról is érkezett szilva, és a fideszes képviselő biztos abban, hogy ennél finomabb lekvárt még sosem készült. A terv szerint a lekvár éppen akkorra fő meg, amikor elkezdődik a Trianon című rockopera. 

Amikor az elszakított részekről érkezett szilvákat mind egy üstbe öntötték, Boldog István zárszóként elmondta:

„Ahogy mondani szoktam, én abban bízom, hogy ez a nemzeti összetartozás lesz olyan erős, hogy még ezer év múlva is a magyar legyen a legnagyobb nemzet a Kárpát-medencében és a legmeghatározóbb, ezt a medencét irányító nemzet. Ennek jegyében felkérem a hölgyeket, hogy akkor kezdjük meg a lekvár kifőzését.”

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.