Egy pennsylvaniai rab szerint félreértés, hogy fenyegetésből küldte volna el Hannibal Lecter képét az őt elítélő bírónak

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Eljárást indítottak egy pennsylvaniai férfi ellen, aki a börtönből küldött egy levelet az őt elítélő bírónak, amibe belecsúsztatta Hannibal Lecter képét is. A bíró pedig fenyegetésnek vette a sorozatgyilkost ábrázoló fotót.

Fotó: Strong Heart/Demme Production/Collection Christophel

A levelet feladó Gregg Tchirkow azzal védekezett, hogy a kép tulajdonképpan csak egy segélykiáltás volt, amivel azt akarta üzenni, hogy pszichiátriai segítségre lesz szüksége, miután kiszabadul a börtönből. A férfit ugyanis Meagan Bilik-Defazio bíró ítélte el 2015-ben fűtermesztés miatt. Az ügyészség szerint a levél célja az volt, hogy bosszút álljon a bírón és megfélemlítse.

A kihallgatásán Tchirkow nevetségesnek nevezte az ellene felhozott vádakat, de mégsem tudta meggyőzni az ügyben eljáró bírót, hogy nem akarta bántani Bilik-Defazio. Valószínűleg az sem segített, hogy a tárgyaláson idézett a Bárányok hallgatnak kutas jelenetéből: „Most pedig a vödörbe teszi a flakont.”

Tchirkow azt ígérte, hogy harcolni fog a vádak ellen, de úgy érzi, rontja az esélyeit, hogy a bíró a sértett. (APNews)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.