Nem fogod elhinni, milyen jegyet kapnak az utasok a ferihegyi reptéri buszon

belföld
2017 szeptember 16., 16:39
comments 215

Emlékezetes, hogy alig indult el a XXI. század legkormeghaladóbb budapesti fejlesztése, a Belvárosból a Liszt Ferenc Repülőtérre járó busz, máris lebukott két alkalmazott, hogy a használt jegyeket az utasoknak újra eladva kerestek zsebpénzt.

Olvasónk, Tamás szerdán érkezett Budapestre, hogy a városba befelé tartva szembesüljön azzal, a BKV hogyan próbálja megakadályozni a további trükközéseket.

Felszereltek egy jegykezelő gépet? Elővettek pár régi lyukasztót? 

Nem és nem. Hosszában kettétépik a jegyeket, majd összegyűrik. De nem arról van szó, hogy az eldobott jegyeket tépnék el, hogy egy morálisan kevésbé acélos kolléga nehogy felvegye őket a padlóról és még egyszer eladja. Hanem arról, hogy az utasok a 900 forint kifizetése után már eleve így kapják meg a jegyüket. Ezen a ponton adnám át a szót Tamásnak, mert ő nálam sokkal élményszerűbben meséli el, hogy is megy ez:

Először meglepődtem amikor a képen látható jegyet kaptam 900 Forint ellenében főleg, hogy összegyűrt kis papír galacsin formában adta át a kedves alkalmazott. Majd ott hagyott. Mikor értetlenül utánna kiabáltak, hogy ez a jegy erre ő csak sürgetett, hogy szállják fel. A többieknek pedig odaszólt, hogy 'eltéptem a jegyet!'

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt