Nem kamu a genfi vécéket eldugító, apróra vágott 500 eurós bankjegyek sztorija

bűnügy
2017 szeptember 16., 17:11
comments 59

Svájcban még a szar helyett is inkább pénzt használnak. 

A genfi ügyészi hivatal szóvivője ugyanis megerősítette azokat a helyi sajtóhíreket, melyek szerint az elmúlt hónapok során négy esetben is vékony csíkokra vágott 500 eurós bankjegyek dugítottak el vécéket a városban.

A sztori egyelőre a hivatalos megerősítés ellenére is igen zavaros. Henri Della Casa annyit árult el, hogy a 4 eset összefügg, és az összes dugulás ugyanabból a több tízezer eurós pénzhalomból származik. Erről annyit mondott el, hogy a készpénzt egy spanyol asszony helyezte el évekkel ezelőtt egy genfi széfben. De sem a pénz eredetéről, sem pedig arról nem mondott el semmit, hogy a bankjegyeket ki és miért vágta szét és húzta le különböző vécéken. 

Amit tudni, hogy egy pizzériában, két másik étteremben és egy bankban tapasztalták azt duguláselhárítás közben, hogy a problémát nem kaka vagy vécépapír, hanem nagy mennyiségű készpénz okozta.

(Via AP News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.