A londoni robbantás egy újabb gyanúsítottját kaphatták el

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A 21 éves férfit szombat éjjel fogták el London Hounslow városrészében. Ezzel ő lett a második letartóztatott, miután a rendőrség szombat napközben a doveri kikötőben már őrizetbe vett egy 18 éves férfit.

A Parsons Green megállónál elkövetett pénteki robbantásban 30 ember sérült meg, a hatóságok terrrotámadásként kezelik az esetet. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.