Törökország tankokat küldött a szíriai határra

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A török állami tulajdonban álló Anadolu hírügynökség jelentése szerint a török hadsereg 80 katonai járművet, köztük tankokat küldött a szíriai határra. A hírügynökség egyik, hadseregbéli forrása szerint az akció csak a már a határnál állomásozó török csapatok megerősítéséről szól, és ugyanennek keretében küldtek szombaton este elsősegély-felszerelést és más járműveket a határra.

Pénteken jelentették be, hogy Törökország, Irán és Oroszország megegyeztek arról, hogy bizonyos szíriai régiókban közös megfigyelőakciókat szerveznek az érvényben lévő megállapodások betartásának ellenőrzésére. (Reuters)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.