Drogra utaznak a rendőrök a bulinegyedben

bűnügy
2017 szeptember 18., 11:33
comments 48
link Forrás

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elmúlt hétvégén is folytatta a korábban megkezdett akciósorozatát a Budapest V., VI. és VII. kerületében, a Szent István körút, Teréz körút és a Rákóczi út által határolt, 

"úgynevezett bulinegyedben"

- írja honlapján a rendőrség közleménye, ami szerint valóságos akciósorozat zajlik az elmúlt hétvégéken a belvárosban a "bűncselekmények visszaszorítása, valamint a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében".

A legutóbbi hétvégén összesen 19 személyt fogtak el a rendőrök, közülük 13-at kábítószer-birtoklás miatt. 5-en garázdaságot követtek el, további 1 szír férfi ellen pedig kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indult eljárás.

A budapesti rendőrfőkapitány, Bucsek Gábor vezérőrnagy rendelte el az akciósorozatot, elsősorban a kábítószerhez és a prostitúcióhoz köthető bűncselekmények visszaszorítása miatt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.