A cseles 83 éves néni túljárt a vécéjébe betörő késes rabló eszén

Egy 41 éves petőfiszállási férfi a rendelkezésre álló adatok alapján hétfőn, 13 óra körül megjelent az egyik helyi tanya udvarán, ahol elbújt a mellékhelyiségben.

Amikor a 83 éves asszony közelebb ment, akkor kiugrott rejtekhelyéről, és egy kést szorított a sértett torkához. Pénzt követelt tőle, ezért a néni a nála lévő néhány ezer forintot átadta.

A betörő nem hagyta annyiban, és további 50 ezer forintot követelt. A néni ekkor cselhez folyamodott: azt mondta, nincs több készpénze, ezért át kell mennie a pár 100 méterre lévő szomszédjához kölcsönkérni, amibe a férfi belement, az asszony pedig átment a szomszédhoz, és onnan kért rendőri segítséget.

A helyszínre érkező rendőrök a közeli erdőben percek alatt elfogták a férfit, akinek a ruhájából előkerült a sértett pénze és a kés is, amit lefoglaltak a rendőrök.

Fotó: police.hu

A gyanúsítottat kihallgatták, majd a kiskunfélegyházi nyomozók őrizetbe vették, és indítványozták az előzetes letartóztatását. (police.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.