Tízperces time lapse videó mutatja meg, milyen egy óceánjáró teherhajó fedélzetén beutazni a világot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jeffrey Tsang egy gigantikus teherhajón szolgál, legutóbbi útjára pedig magával vitte fényképezőgépét is: miközben a hajója egy hónap alatt a Vörös-tengertől Srí Lankáig, majd onnan tovább Szingapúrig és Hongkongig haladt, összesen közel 80 ezer fotót rögzített. 

Ebből rakott össze Tsang egy tízperces time lapse videót, ami elég távoli, de azért szép bepillantást enged abba, milyen egy teherhajó fedélzetén beutazni az óceánokat. (via Kottke)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.