3D-rajongók, kisplasztikások ide! Sosem volt még ilyen domború Orbán Viktor fényképe

Tbg
Média
2017 szeptember 20., 16:57

Egészen megdöbbentően jól működik ez a 3D-s app, amivel bármilyen arcképből térhatású képet készít a mesterséges intelligencia, és elég hozzá egyetlen fotó.

Hagyományosan az ilyen képek több, más szögből rögzített sík képből készülnek, ám a brit nottinghami egyetem műhelyében készült applikációnak csak egy sima fotóra van szüksége, íme:

photo_camera Forrás: 3D Reconstruction

Én a neten elsőként fellelhető, kissé pinokkiós beütésű Orbán-arcképpel próbálkoztam, és megdöbbentően jól ráérzett a kis robot, hogy a führernek bizony határozott homloka és orra van. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.