Brit turistanő vitatkozott a nepáli hegyekben a másfél dolláros tea árán, a helyi asszony kerítésléccel üldözte

2017 szeptember 20., szerda 14:58
453

Egy nepáli túrán agresszív teaárus áldozatává vált brit család története tartja izgalomban az angolszász médiavilágot. A turisták az Annapurna térségében megálltak teázni egy bódénál, de amikor kiderült, hogy a tea többe kerül, mint amennyinek ki van írva, vitába keveredtek az árussal. A nepáli nő feldühödött, és lécekkel kezdte kergetni őket a sziklás ösvényeken, közben halálosan fenyegette a menekülőket. A brit nő az üldözés közepén bekapcsolta a kameráját.

A britek egy darabig menekülnek, aztán a nő megáll, botját maga elé tartva próbálja távol tartani a teaárust, aki falécekkel hadonászik és üvöltve szidalmazza őket. Tiszteletlen, fukar turistának, kutyának nevezi, aki másfél dolláron spórol, mikor más túrázók még meg is köszönik a vendéglátást. A brit nő hiába mondja el legalább ötvenszer, hogy "sajnálom, kérem, ne bántson, megijeszti a fiamat", a nepáli nő nem nyugszik. 3:18-nál szürreális díszletként egy kutya is színrelép a semmiből.

A nepáli nő időnként lassít, leteszi a léceket, mire a brit nő is elhallgat. Aztán újraindul az egész, nepáli nő megint magasba emeli a fegyverét, a brit nő megint bocsánatkérésbe kezd. Miután ez háromszor megismétlődik, úgy tűnik, mintha ennek soha nem lenne vége, mintha ez a jelenet már nem is ebben a világban játszódna. Végül a nepáli nő bosszúsan megkegyelmez az üldözötteknek.

A mikrobalhé persze nagy izgalomban tartja az angolnyelvű közönséget, sokan a nepáli nőnek adnak igazat, mondván, a brit nőnek fogalma sem lehet róla, milyen sokat dolgozik a pénzéért. Mások a brit turistát védik a lehúzós őslakossal szemben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt