Egy olasz férfi egy fegyverrel és 400 lőszerrel megindult a magyar határ felé, mert azt hallotta Ukrajnában, hogy itt nem kell engedély

A NAV pénzügyőreit is meglepte az a bőséges muníció, amit egy olasz férfinál találtak a beregsurányi határon. A férfit pedig az lepte meg, hogy Magyarországon a fegyverhez és a lövedékekhez engedély kell.

A férfinál közel 400 darab lőszert és egy maroklőfegyvert találtak. A lövedékek és a 4 mm-es forgótáras fegyver az úti holmiból kerültek elő. 

Lőfegyver birtoklása Olaszországban és Magyarországon is engedélyhez kötött, ennek ellenére a férfit meglepte, amikor a pénzügyőrök a papírok után érdeklődtek. 

Állítása szerint Ukrajnában biztosították róla, hogy semmilyen engedélyre nem lesz szüksége.

A NAV pénzügyőrei a fegyvert a lőszerekkel együtt lefoglalták, nyilvántartásba vették és a férfival együtt átadták a rendőrségnek. (via NAV

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.