Egy olasz férfi egy fegyverrel és 400 lőszerrel megindult a magyar határ felé, mert azt hallotta Ukrajnában, hogy itt nem kell engedély

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A NAV pénzügyőreit is meglepte az a bőséges muníció, amit egy olasz férfinál találtak a beregsurányi határon. A férfit pedig az lepte meg, hogy Magyarországon a fegyverhez és a lövedékekhez engedély kell.

A férfinál közel 400 darab lőszert és egy maroklőfegyvert találtak. A lövedékek és a 4 mm-es forgótáras fegyver az úti holmiból kerültek elő. 

Lőfegyver birtoklása Olaszországban és Magyarországon is engedélyhez kötött, ennek ellenére a férfit meglepte, amikor a pénzügyőrök a papírok után érdeklődtek. 

Állítása szerint Ukrajnában biztosították róla, hogy semmilyen engedélyre nem lesz szüksége.

A NAV pénzügyőrei a fegyvert a lőszerekkel együtt lefoglalták, nyilvántartásba vették és a férfival együtt átadták a rendőrségnek. (via NAV

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.