Két rendőrt is azzal gyanúsítanak, hogy illegális teljesítményfokozókat árultak

bűnügy
2017 szeptember 21., 04:38
comments 80

A rendőrség 2017. szep­tember 12-én hamis és illegális gyógyszerek forgalmazása miatt az ország több pontján összehangolt akciót hajtott végre

- írja az Országos Rendőr-főkapitányságra hivatkozva a Blikk. A lap szerint országszerte több edzőterembe mentek ki a rendőrök, és a legismertebb magyar testépítők közül több embert is meghallgattak. Az írják, hogy a teljesítményfokozókat terjesztő hálózatot egy civil irányította, de rendőröket is megbízott az illegális szerek értékesítésével. Az egyikük a Készenléti Rendőrségen szolgál, a Blikk szerint részletes vallomást tett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.