Két rendőrt is azzal gyanúsítanak, hogy illegális teljesítményfokozókat árultak

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A rendőrség 2017. szep­tember 12-én hamis és illegális gyógyszerek forgalmazása miatt az ország több pontján összehangolt akciót hajtott végre

- írja az Országos Rendőr-főkapitányságra hivatkozva a Blikk. A lap szerint országszerte több edzőterembe mentek ki a rendőrök, és a legismertebb magyar testépítők közül több embert is meghallgattak. Az írják, hogy a teljesítményfokozókat terjesztő hálózatot egy civil irányította, de rendőröket is megbízott az illegális szerek értékesítésével. Az egyikük a Készenléti Rendőrségen szolgál, a Blikk szerint részletes vallomást tett.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.