Múzeumba kerül a Bábszínházról leszerelt pálcikaember

KULTÚRA
2017 szeptember 21., 16:08

Miután nagy felzúdulást váltott ki, hogy a Bábszínház a múlt héten eltávolította az intézmény kultikussá vált, pálcikaemberes cégérért, az ügyben megszólalt az igazgató is. Meczner János közölte, hogy nem hibásodott meg a régi cégér, hanem az erre az évadra tervezett arculatváltás miatt volt szükség a cserére.

A pálcikaember további sorsáról elmondta, hogy a Budapest várostörténetét bemutató és dokumentáló Kiscelli Múzeum gyűjteményébe kerül. Emellett kicsinyített mása a Budapest Bábszínház Koós Ivánról elnevezett előcsarnokában lesz látható, aki egyébként tervezte is a figurát. (szinhaz.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.