Távozik az Origo tartalomigazgatója

Média
2017 szeptember 21., 11:41
comments 157

A Matolcsy Ádám érdekeltségében lévő New Wave Media Group Zrt. adott ki közleményt arról, hogy György Bence tartalomigazgató a mai nappal közös megegyezéssel elhagyja a vállalatot.

photo_camera György Bence, az Origo távozó tartalomigazgatója. Fotó: Botos Tamás / 444 Fotó: Botos Tamás /444

A helyét az eddigi hírfőszerkesztő, Gábor László veszi át, ő lesz az Origo főszerkesztője. Gábor eddig hivatalosan az Origo hírfőszerkesztője volt, de a fideszes médiabirodalmat bemutató cikkünkben részletesen is írtunk arról, hogy a háttérben már eddig is sokszor inkább ő irányította a lapot.

György Bence az elmúlt másfél évben volt az Origó tartalomigazgatója, korábban a TV2-nél, illetve a Faktornál dolgozott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt