Itt az AR-alkalmazás, ami megoldja helyetted a sudoku-feladványodat

TECH
2017 szeptember 22., 13:02
comments 82

Az iOS 11-ben megjelent AR lehetőségeknek hála sorra jönnek ki az alkalmazások, melyek a kiterjesztett valóságos elemeket emelnek bele a telefon működésébe. Az alkalmazás a tesztvideó alapján pont annyira súlyosnak tűnik, mint ahogy a leírás alapján hangzik: vidd az iPhone-od bármiféle sudoku-mező fölé, és a Magic Sudoku egy pillanat alatt meg is oldja az egészet.

link Forrás

A program egyelőre inkább csak arra jó, hogy elrontsa a játékunkat, de a fejlesztők azt ígérik, hogy hamarosan további funkciókkal bővül majd, amitől jóval élvezetesebb lesz majd az egész. Bár részleteket nem tudni, de tippek szerint olyan dolgok jöhetnek, mint hogy például az app majd csak egy-egy számot mutat fel, amikor elakadtunk, ezzel segítve az előrehaladást.

A 0,99 centért megvásárolható program a visszajelzések szerint nem működött mindenkinek hibátlanul, főleg amikor nem papíralapú, hanem képernyőn játszott mező fölé vitték a telefonjukat, illetve még az összes betű, illetve számkészletet sem ismeri fel, de ezeken folyamatosan dolgoznak a fejlesztők. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.