Itt az AR-alkalmazás, ami megoldja helyetted a sudoku-feladványodat

2017 szeptember 22., péntek 13:02

Az iOS 11-ben megjelent AR lehetőségeknek hála sorra jönnek ki az alkalmazások, melyek a kiterjesztett valóságos elemeket emelnek bele a telefon működésébe. Az alkalmazás a tesztvideó alapján pont annyira súlyosnak tűnik, mint ahogy a leírás alapján hangzik: vidd az iPhone-od bármiféle sudoku-mező fölé, és a Magic Sudoku egy pillanat alatt meg is oldja az egészet.

A program egyelőre inkább csak arra jó, hogy elrontsa a játékunkat, de a fejlesztők azt ígérik, hogy hamarosan további funkciókkal bővül majd, amitől jóval élvezetesebb lesz majd az egész. Bár részleteket nem tudni, de tippek szerint olyan dolgok jöhetnek, mint hogy például az app majd csak egy-egy számot mutat fel, amikor elakadtunk, ezzel segítve az előrehaladást.

A 0,99 centért megvásárolható program a visszajelzések szerint nem működött mindenkinek hibátlanul, főleg amikor nem papíralapú, hanem képernyőn játszott mező fölé vitték a telefonjukat, illetve még az összes betű, illetve számkészletet sem ismeri fel, de ezeken folyamatosan dolgoznak a fejlesztők. (Verge)