Lázár János műfüves focipályát avatott a hátrányos helyzetű faluban

POLITIKA
2017 szeptember 22., 18:14
comments 249

"A hátrányos helyzetű falvaknak meg kell adni a lehetőséget arra, hogy javíthassák az életkörülményeket. Ennek része a műfüves focipálya is, amely 33 millió forintból épült meg a településen,"

mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Csongrád megyei Magyarcsanádon pénteken. A 22×44 méteres műfüves pálya az MLSZ segítségével, a kormány támogatásával épült. Az átadón Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója kiemelte:

"Csanádpalota az első Csongrád megyében, ahol úgy épült műfüves pálya, hogy hosszú idő óta nincs focicsapat."

Reméli, hogy az új pálya majd meghozza a fiatalok kedvét a versenyszerű focihoz is. Lázár János ünnepi beszédében elmondta, hogy 

„azt remélem, hogy az önkormányzatok, képviselő-testületek és itt élő polgártársaim érzik és érzékelik azt, hogy az ország adófizetői szövetségesként tekint rájuk." 

link Forrás

A miniszteri köszöntő után Kiss-Rigó László megyés püspök áldásában is részesült a magyarcsanádi pálya. (Délmagyar, HírTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.