Lázár János műfüves focipályát avatott a hátrányos helyzetű faluban

"A hátrányos helyzetű falvaknak meg kell adni a lehetőséget arra, hogy javíthassák az életkörülményeket. Ennek része a műfüves focipálya is, amely 33 millió forintból épült meg a településen,"

mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Csongrád megyei Magyarcsanádon pénteken. A 22×44 méteres műfüves pálya az MLSZ segítségével, a kormány támogatásával épült. Az átadón Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója kiemelte:

"Csanádpalota az első Csongrád megyében, ahol úgy épült műfüves pálya, hogy hosszú idő óta nincs focicsapat."

Reméli, hogy az új pálya majd meghozza a fiatalok kedvét a versenyszerű focihoz is. Lázár János ünnepi beszédében elmondta, hogy 

„azt remélem, hogy az önkormányzatok, képviselő-testületek és itt élő polgártársaim érzik és érzékelik azt, hogy az ország adófizetői szövetségesként tekint rájuk." 

A miniszteri köszöntő után Kiss-Rigó László megyés püspök áldásában is részesült a magyarcsanádi pálya. (Délmagyar, HírTV)

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.