Fél nap alatt elfogták a cserbenhagyó gázolót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombat hajnalban, nem sokkal két óra előtt ütöttek el Pilisszentkereszt külterületén egy gyalogost. A sofőr megállás nélkül továbbhajtott, az elgázolt férfi pedig a helyszínen életét vesztette. 

A szentendrei rendőrök egy sötét színű Opelt kezdtek keresni. A délelőtti órákban jutottak el a Dobogókőn lévő ingatlanhoz, ahol az autót megtalálták és lefoglalták. A Police.hu közleménye szerint a sofőrt, egy 46 éves pilisszentkereszti nőt, valamint utasát, egy 29 éves pilisszentkereszti férfit előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.