Fél nap alatt elfogták a cserbenhagyó gázolót

bűnügy
2017 szeptember 23., 10:26
comments 53

Szombat hajnalban, nem sokkal két óra előtt ütöttek el Pilisszentkereszt külterületén egy gyalogost. A sofőr megállás nélkül továbbhajtott, az elgázolt férfi pedig a helyszínen életét vesztette.

A szentendrei rendőrök egy sötét színű Opelt kezdtek keresni. A délelőtti órákban jutottak el a Dobogókőn lévő ingatlanhoz, ahol az autót megtalálták és lefoglalták. A Police.hu közleménye szerint a sofőrt, egy 46 éves pilisszentkereszti nőt, valamint utasát, egy 29 éves pilisszentkereszti férfit előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.