"Ma Magyarországon nagyon sok tisztességes ember úgy gondolja, hogy ő a lúzer, mert nem csinálja azokat, amiket a top-politikusok szó nélkül megcsinálnak"

Nincs gond azzal, hogy a gyűlöletkampányairól híres Ron Werbert alkalmazzák az LMP-ben, mondta Szél Bernadett a HírTV-nek. A párt miniszterelnök-jelöltje szerint alapvetően egy pozitív kampánnyal készülnek a választásokra, mert programjukat csak így lehet bemutatni. 

"Bevallom őszintén, hogy a legrosszabbra vagyok felkészülve, mert látom, hogy milyen ellenféllel állok szemben. Látom, hogy a Fidesz nem válogat az eszközökben, nekem nem marad más lehetőségem, mint, hogy lelkileg felkészüljek arra, hogy itt bármi megtörténhet,"

válaszolta Szél arra, hogy számít-e lejáratókampányokra ellene. Az LMP-s politikus szerint ma "az erkölcsi züllöttség ott van a Fideszben, ez mindannyian látjuk, ezért is gondoljuk azt, hogy a kormányváltás alapvető lényege az irányváltásnak, szükséges előfeltétele." Úgy gondolja, hogy  

"most egy olyan országban élünk, ahol nagyon sok tisztességes ember úgy gondolja, hogy ő a lúzer, mert nem csinálja azokat, amiket a top-politikusok szó nélkül megcsinálnak."

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.