Nagylelkű Rogán miniszter: nem korlátozta Orbán polgári körének a húszmilliós támogatás felhasználását

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Magyarország 2017:

  • az Orbán Viktort tagjai közt tudó polgári kör alapítványát, a Szövetség a Nemzetért Alapítványt több állami cég is bőkezűen támogatja: 320 milliót kaptak a HungaroControltól, ötvenet meg a Szerencsejáték Zrt.-től. 
  • Hogy miért kapja és mire költi a szervezet a pénzt, rejtély.
  • A cégek mellett a Rogán Antal vezette propagandaminisztérium is gondolt Szövetség a Nemzetért Alapítványra: szerény 20 millió forinttal. 
  • A HírTV most megszerezte az minisztérium és a szervezet kötött támogatói szerződést és költségtervet. Ezek szerint Rogán Antal szíve nagy és tele jó indulattal: a pénz felhasználását ugyanis nem korlátozta a tárca, bármire költhették.
  • Költötték is: a húszmillió nagy része bérre ment el, de azért 1 milliót szánnak utazásra és szállításra is.

Rogán Antal:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.