Tuzson: A lehető leghamarabb indul az újabb nemzeti konzultáció

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"A hamarosan induló nemzeti konzultáció egy világosan kirajzolódó tervről szól, erről is meg kell kérdezni az embereket. Már csak azért is, hogy mindenki tisztában legyen a Soros-féle elképzelés részleteivel, egyes konkrét elemei­vel," mondta Tuzson Bence kommunikációért felelős államtitkár a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjújában. Azontúl, hogy felmondta a kötelező kört, Tuzson elmondta, hogy 

  • "a konzultációban megfogalmazott kérdésekben Soros György tervének különböző pontjaira kívánunk rávilágítani." 
  • "De arról is érdeklődnénk, mit szólnak az emberek ahhoz, hogy az unió büntetést helyezne kilátásba hazánkkal kapcsolatban."

A konzultáció az államtitkár szerint a "lehető leghamarabb" elindul, 

"ám a szükséges technikai feltételeket meg kell teremteni." 


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.