Tuzson: A lehető leghamarabb indul az újabb nemzeti konzultáció

POLITIKA
2017 szeptember 23., 5:00
comments 62

"A hamarosan induló nemzeti konzultáció egy világosan kirajzolódó tervről szól, erről is meg kell kérdezni az embereket. Már csak azért is, hogy mindenki tisztában legyen a Soros-féle elképzelés részleteivel, egyes konkrét elemei­vel," mondta Tuzson Bence kommunikációért felelős államtitkár a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjújában. Azontúl, hogy felmondta a kötelező kört, Tuzson elmondta, hogy

  • "a konzultációban megfogalmazott kérdésekben Soros György tervének különböző pontjaira kívánunk rávilágítani."
  • "De arról is érdeklődnénk, mit szólnak az emberek ahhoz, hogy az unió büntetést helyezne kilátásba hazánkkal kapcsolatban."

A konzultáció az államtitkár szerint a "lehető leghamarabb" elindul,

"ám a szükséges technikai feltételeket meg kell teremteni."


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt