Tuzson: A lehető leghamarabb indul az újabb nemzeti konzultáció

POLITIKA
2017 szeptember 23., 05:00
comments 62

"A hamarosan induló nemzeti konzultáció egy világosan kirajzolódó tervről szól, erről is meg kell kérdezni az embereket. Már csak azért is, hogy mindenki tisztában legyen a Soros-féle elképzelés részleteivel, egyes konkrét elemei­vel," mondta Tuzson Bence kommunikációért felelős államtitkár a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjújában. Azontúl, hogy felmondta a kötelező kört, Tuzson elmondta, hogy

  • "a konzultációban megfogalmazott kérdésekben Soros György tervének különböző pontjaira kívánunk rávilágítani."
  • "De arról is érdeklődnénk, mit szólnak az emberek ahhoz, hogy az unió büntetést helyezne kilátásba hazánkkal kapcsolatban."

A konzultáció az államtitkár szerint a "lehető leghamarabb" elindul,

"ám a szükséges technikai feltételeket meg kell teremteni."


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.