7 (hét, azaz hetes darab) „kérdés” lesz majd a sorosozós nemzeti konzultációban

politika
2017 szeptember 24., 5:07
comments 272

Dömötör Csaba, a Rogán-minisztérium parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában beszélt a soron következő nemzeti konzultációról, amiben a Fidesz több milliárd forintnyi közpénzt elégetve, azzal szeretné ijesztgetni a magyar embereket, hogy Soros György 2015 őszén írt egy cikket arról, hogy szerinte az Európai Uniónak hogyan kellene kezelnie a menekültválságot.

FELFOGTA?! Még egyszer, hogy mindenki megértse:

Dömötör szerint hét kérdés lesz majd a kérdőíveken, megemlítik majd azt, hogy Soros szerint az EU-nak évi 1 millió bevándorlót kellene befogadnia, és hogy Soros azt javasolta, hogy a letelepedő bevándorlók 9 millió forintnyi támogatást kapjanak ahhoz, hogy elkezdhessék az életüket és beilleszkedhessenek. Arra Dömötör sajnos nem tért ki, hogy ha ezt az egész hacacárét nemzeti konzultációnak hívják, amiben kérdőíveket osztanak ki, akkor miért a benne szereplő állításokról beszél mindenki.

De persze az is lehet, hogy ilyenek lesznek a kérdések:

1. Soros György szerint évente 1 millió bevándorlót kellene beengedni az Európai Unióba. Fél már annyira, hogy 2018-ban is a Fideszre szavazzon?

2. Soros György szerint a letepedő migránsok beilleszkedését 9 milliós támogatással kellene segíteni. Dühös már annyira, hogy 2018-ban is a Fideszre szavazzon?

És így tovább.

Dömötör egyébként tényleg csak egyetlen újdonságot mondott: hogy hét kérdés lesz a nemzeti konzultációban.

Hogy hogyan butultak el folyamatosan az eleve nem túl intelligensre tervezett nemzeti konzultációs kérdőívek, és hogyan vált az egész egyre inkább a Fidesz kampányeszközévé, arról a Wikipédián is meggyőződhet bárki, ha megnézi a korábbi konzultációs kérdőíveket, és összehasonlítja őket az újabbakkal.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt