Történelmi kép egy történelmi teniszmeccsről

sport
2017 szeptember 24., 20:04
comments 35

Szombat este egészen unikális élményben volt része a teniszrajongóknak: a sportág történetének két talán legnagyobb riválisa, a jelenlegi ATP-világelső spanyol Rafael Nadal és minden idők legeredményesebb játékosa, a világranglistán második svájci Roger Federer egymás mellett léptek pályára Prágában. Az idei volt az ausztrál teniszcsillag Rod Laverről elnevezett Laver kupa első idénye, ahol Európa és a többi kontinens legjobbjai mérik össze erejüket.

12, a világ élvonalához tartozó játékos 9 egyéni és 3 páros meccse alapján alakul ki a végeredmény. Nadal és Federer Sam Querrey és Jack Sock párosát győzték le. Az európaiakat a svéd legenda, Björn Borg, a jórészt amerikaiakból álló ellenfelet az amerikai csillag, John McEnroe vezette ki a pályára szövetségi kapitányként. Clive Brunskill képén Federer emeli magasba Nadalt, a háttérben a mogorva McEnroe morog, és a horvát csapattárs, Marin Cilic figyeli őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.