30 embert is megehetett az orosz kannibálházaspár

bűnügy
2017 szeptember 25., 18:00
comments 166

A férj figyelmetlensége buktatta le azt a Krasznodarban élő orosz házaspárt, akik még az orosz kriminalisztikán belül is a legdurvább sorozatgyilkosok közé tartozhatnak. Bár még folyik a nyomozás, a rendőrség szerint a páros akár 30 embert is megölhetett és - részben - megehetett az elmúlt 18 évben. A férfi ugyanis elhagyta a mobilját egy krasznodari utcán, a készüléken pedig irtózatos fotókat találtak, amiken a tulajdonos egy megcsonkított női holttesttel pózolt. A nő testét rövidesen szintén megtalálták a közelben, egy zsákba dugva.

A fickó először tagadott, azt állítva, hogy a holttestet megcsonkítva találta az utcán, úgy pózolt vele. A szavahihetőségét azonban némileg aláásta, hogy a rendőrök egy befőttestüvegben eltett emberi kezet találtak a lakásában. A gyanúsított azóta két gyilkosságot már beismert - az egyik a fotókon szereplő nőé -, de a hatóságok azt gondolják, hogy a 35 éves férfi és a felesége 1999 óta akár 30 embert is megölhetett, majd megehette egyes testrészeiket. Utánaszámolva, ha a rendőrség hipotézise helyes, a fickó 17 éves korában ölt és evett először embert.

(via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.