30 embert is megehetett az orosz kannibálházaspár

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A férj figyelmetlensége buktatta le azt a Krasznodarban élő orosz házaspárt, akik még az orosz kriminalisztikán belül is a legdurvább sorozatgyilkosok közé tartozhatnak. Bár még folyik a nyomozás, a rendőrség szerint a páros akár 30 embert is megölhetett és - részben - megehetett az elmúlt 18 évben. A férfi ugyanis elhagyta a mobilját egy krasznodari utcán, a készüléken pedig irtózatos fotókat találtak, amiken a tulajdonos egy megcsonkított női holttesttel pózolt. A nő testét rövidesen szintén megtalálták a közelben, egy zsákba dugva.

A fickó először tagadott, azt állítva, hogy a holttestet megcsonkítva találta az utcán, úgy pózolt vele. A szavahihetőségét azonban némileg aláásta, hogy a rendőrök egy befőttestüvegben eltett emberi kezet találtak a lakásában. A gyanúsított azóta két gyilkosságot már beismert - az egyik a fotókon szereplő nőé -, de a hatóságok azt gondolják, hogy a 35 éves férfi és a felesége 1999 óta akár 30 embert is megölhetett, majd megehette egyes testrészeiket. Utánaszámolva, ha a rendőrség hipotézise helyes, a fickó 17 éves korában ölt és evett először embert.

(via CNN

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.