Csernus Imre egyre inkább elfreitamásosodik

Az egri Dobó téren nyitja újra a kavézóját Csernus Imre médiapszichiáter-vállalkozó, aki az Egri Sztorik szerint egész kávézólánc indításán gondolkodik. Csernus 2014 óta utazik kávéban, saját, borzalmas szóviccel Depressónak nevezett keveréket forgalmaz. 

A szakmányban könyveket is gyártó Csernus 2009 óta társtulajdonos egy Eger környéki borászatban, idén pedig Noszvajon éttermet nyitott.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.