Mészáros Lőrinc nem indul többet a polgármesterségért

POLITIKA
2017 szeptember 25., 18:43
comments 242

„Nem tervezem, hogy újraindulok. (...) Ezt a ciklust végigviszem, azt gondolom, haladt előre a település, mióta én polgármester vagyok. (...) Vannak itt nálam fiatalabbak, remélem, hogy az utódlás majd megoldódik”.

Mindezeket Mészáros Lőrinc, Felcsút milliárdos polgármestere nyilatkozta a Hír Tv-nek.

Amikor a riporter megkérdezte tőle, hogy 2019 után akkor a cégbirodalma irányításával fog-e foglalkozni, ezzel fog-e telni egy napja, azt felelte, hogy

"Jó lenne, ha azzal se tellene, de hát, kell mindennel foglalkoznom."

Amikor azt kérdezték tőle, hogy nem férne-e bele az idejébe a település vezetése a cégei vezetése mellett, azt mondta, hogy belefér, de ő maximalista és

„Néha azért, fizikailag, persze mindent megoldok, de fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt”.

(via mno.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.