Kósa: A lehető leggyorsabban el kell indítani a Soros-konzultációt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy nappal azután, hogy átvette miniszteri kinevezését, leköszönő frakcióvezetőként még dobott egy hamisítatlan kósizmust a leendő megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter: arra kérte a kormányt, hogy 

a lehető leggyorsabban

indítsa el a betelepítési kvótával és a "Soros-tervvel" összefüggő nemzeti konzultációt. Kósa szerint

nagyon fontos lenne

hogy még a téli parlamenti szünet előtt a nemzeti konzultáció alapján 

legyen információ arról, 

hogy a választópolgárok mit gondolnak a "Soros-tervről", írja az MTI. A konzultációról azt lehet tudni, hogy hét kérdést tesznek majd fel benne.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.