Kósa Lajos nem tudna menzakosztot enni, mert nem finom

gasztronómia
2017 szeptember 26., 17:03
comments 358

Még nem tudni, hogy Kósa Lajos milyen lesz miniszterként október 2-től, de az biztos, hogy az utolsó frakcióvezetői sajtótájékoztatóin nagyon odateszi magát. 

link Forrás

A hétfőn olyan titkokat osztott meg a közönséggel, mekkora vita volt a Fideszben, amikor a menzareformról tárgyaltak:

„A magyar táplálkozástudomány a korszerű orvostudománnyal és élelmezéstudománnyal összefogva letett a gyermek-közétkeztetésben egy nagyon jó, a legkorszerűbb elveket követő étlapajánlást és étkezési rendet az asztalra. És mi ezt bevezettük. De ez nem finom szerintem. Énnekem nem finom, én nem tudnám ezt enni.”

Kósa Lajos inkább kitart a körömpörkölt és a pacalpörkölt mellett. A legjobb gyerekkori gasztroélményei is inkább a zsíros kenyérhez kötődnek. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.