Lemondott Őcsény polgármestere, ahol a helyiek teljesen bepánikoltak, hogy menekültek nyaralhatnak a faluban

Hétfő este falugyűlésen tárgyaltak a helyiek a Tolna megyei Őcsényben arról, hogy Migration Aid szervezésében menekültek érkeztek volna néhány napra a Csengettyűs Vendégházba pihenni. 

A faluban a hír sohasem látott indulatokat váltott ki, a panzió tulajdonosát meg is fenyegették, hogy kiszúrják a kerekeit. A hétfői falugyűlés után Fülöp János polgármester a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy 11 évig nyugalom és béke volt a településen, elege lett, a falu lakóit nem lehet egymásnak ugrasztani. Majd hozzátette, hogy lemond. 

Fenyvesi Zoltán, a panzió tulajdonosa a lapnak azt mondta, hogy  ideiglenesen visszalép a menekültek üdültetésétől. Nem a falu lakóit okolja a történtekért, hanem a kormányzati propagandát. Szerinte ilyen feszült helyzetben nem lett volna jó a gyerekek üdülése, és neki sem jó, hogy egy egész falu megutálja. A falugyűlés utáni éjszaka ugyanis kiszúrták a kocsija kerekeit.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.