Mészáros Lőrinc szerint a Hír Tv egy „rabszolgatartó társadalom”

képzavar
2017 szeptember 26., 16:05
comments 343

A Hírt Tv riportere, Oroszi Babett Mészáros Lőrinccel forgatott, ami a Felcsúton megszokottak szerint zajlott, amíg a felcsúti polgármesternek le nem esett, hogy a kérdező már nem az RTL Klubnál dolgozik.

link Forrás

Ezután elkezdett személyeskedni a riporterrel, hogy biztosan azért váltott munkahelyet, mert kirúgták, majd egy nem csak szociológiailag, hanem úgy általában nehezen értelmezhető oltással zárta le a beszélgetést:

„Ja, a Hír Tv-től? Akkor csak azt kell mondjam önnek, hogy önt tulajdonképpen kitették az RTL Klubból, és elment egy rabszolgatartó társadalomhoz, a Hír Tv-hez. Köszönöm szépen.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.