DK: a Mezőkövesd Zsóry FC adja ki a tao-elszámolásait!!4

sport
2017 szeptember 27., 14:36
comments 57

"Felháborító, hogy pont a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője által irányított klub bújik ki a törvények alól, hiszen eddig 13 alkalommal döntött úgy bíróság, hogy a tao-támogatások közpénznek minősülnek," mondta a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja. Ráczné Földi Judit ezért felszólította a Tállai András vezette Mezőkövesd Zsóry FC-t, hogy adja ki a tao-pénzek elköltéséről szóló elszámolásaikat. 

A felcsúti Puskás Akadémia után a Mezőkövesd kapta a legtöbb tao-támogatást, több mint négymilliárd forintot.

photo_camera Fotó: Tállai András / Facebook

Ráczné szerint pikáns, hogy az elvileg utánpótlás-nevelésre szolgáló tao-pénzekből Mezőkövesden többek között sportszállóra és napkollektorokra költenek, miközben az egyesületnél csökkent az utánpótláscsapatok száma. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.