Még egy hónapig hideg lesz a Semmelweis gyerekklinikán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Nemcsak a János kórházban, de a VIII. kerületi SOTE gyerekklinikán sem működik a fűtés, számolt be az RTL Klub.

A tévések rejtett kamerával keresték fel az intézményt, miután egy nézőjük panaszkodott a hideg radiátorokra. A folyosókon a gyerekek és a szülők kabátban, sapkában várakoztak.

Mint a stáb a helyben dolgozóktól megtudta, tavasz óta tart a felújítás, de még nem készültek el vele. Az egyik munkás elmondása szerint még legalább egy hónap, mire újra melegek lesznek a fűtőtestek.

„A kórtermekben olajradiátorokkal fűtenek, az egyetem szerint felújítás van, ezért átmenetileg nem működik a fűtés. Az emberi erőforrások minisztere azt ígérte: a felújításokkal a lehető leggyorsabban végeznek és a fűtési szezon kezdetére minden intézményben lesz fűtés.” 

Viszont a helyzet az, hogy a hatályos jogszabály (157/2005. (VIII. 15.) Korm. rendelet) szerint a „fűtési időszak” szeptember 15-én kezdődik (és május 15-én van vége). 

(RTL Klub)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.