Nem mondott le az őcsényi polgármester a bepánikolt falusiak és a migránsok miatt

„Habár a Magyar Nemzet információi alapján mi is megírtuk, hogy lemond az őcsényi polgármester azután, hogy balhé tört ki a faluba esetlegesen pihenni érkező menekültcsaládok miatt, úgy tudjuk, ez nem történt meg” – írja a Hír24. És igen, mi is megírtuk.

A lap munkatársa a helyszínen úgy értesült, hogy Fülöp János felajánlotta lemondását, a lemondásról a képviselőtestület dönt majd.

Ez pedig már szerda este megtörténhet, rendkívüli ülést hívtak össze. Fülöp szerint itt majd kiderül, mekkora az ő, és „ellenlábasa”, az alpolgármester támogatottsága, aki szerinte felspannolta a helyieket.

A panziótulajdonos, aki befogadta volna a menekülteket, közben teljesen kikészült, hiszen a dühös helyiek kiszúrták az autója kerekét, inkább nem kér a menekültekből. (Hír24)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.