Nem mondott le az őcsényi polgármester a bepánikolt falusiak és a migránsok miatt

Tbg
politika
2017 szeptember 27., 10:09
comments 131

„Habár a Magyar Nemzet információi alapján mi is megírtuk, hogy lemond az őcsényi polgármester azután, hogy balhé tört ki a faluba esetlegesen pihenni érkező menekültcsaládok miatt, úgy tudjuk, ez nem történt meg” – írja a Hír24. És igen, mi is megírtuk.

A lap munkatársa a helyszínen úgy értesült, hogy Fülöp János felajánlotta lemondását, a lemondásról a képviselőtestület dönt majd.

Ez pedig már szerda este megtörténhet, rendkívüli ülést hívtak össze. Fülöp szerint itt majd kiderül, mekkora az ő, és „ellenlábasa”, az alpolgármester támogatottsága, aki szerinte felspannolta a helyieket.

A panziótulajdonos, aki befogadta volna a menekülteket, közben teljesen kikészült, hiszen a dühös helyiek kiszúrták az autója kerekét, inkább nem kér a menekültekből. (Hír24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.