Egy Budapesten dolgozó külföldi tudósító szerint a kormány sorosozó kampánya antiszemita, Kovács Zoltán kormányszóvivő erre válaszul ledrogosozta

Média
2017 szeptember 28., 13:29
comments 161

Magyarországon nem igazán elterjedt a Twitter, de az itt dolgozó külföldi újságírók szinte kivétel nélkül fent vannak, ahogy Kovács Zoltán kormányszóvivő is. Ebből  a kombinációból csak izgalmas dolgok tudnak kisülni.

Így a magyar származású amerikai újságíró, Lili Bayer ma arról írt, hogy a kormány sorosozós kampánya szerinte antiszemita. Egészen pontosan ezt tette ki:

1920 szeptember 26-án fogadta el a magyar parlament az első antiszemita jogszabályokat. 2017 szeptembere: közpénzből fizetett antiszemita kampány. 

A posztra kora délután válaszolt Kovács Zoltán magyar kormányszóvivő, aki gyakorlatilag ledrogosozta az elsősorban az amerikai Politico európai kiadásának dolgozó újságírót.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.