Egy Budapesten dolgozó külföldi tudósító szerint a kormány sorosozó kampánya antiszemita, Kovács Zoltán kormányszóvivő erre válaszul ledrogosozta

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Magyarországon nem igazán elterjedt a Twitter, de az itt dolgozó külföldi újságírók szinte kivétel nélkül fent vannak, ahogy Kovács Zoltán kormányszóvivő is. Ebből  a kombinációból csak izgalmas dolgok tudnak kisülni.

Így a magyar származású amerikai újságíró, Lili Bayer ma arról írt, hogy a kormány sorosozós kampánya szerinte antiszemita. Egészen pontosan ezt tette ki:

1920 szeptember 26-án fogadta el a magyar parlament az első antiszemita jogszabályokat. 2017 szeptembere: közpénzből fizetett antiszemita kampány. 

A posztra kora délután válaszolt Kovács Zoltán magyar kormányszóvivő, aki gyakorlatilag ledrogosozta az elsősorban az amerikai Politico európai kiadásának dolgozó újságírót.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.