Hitlerjugendezett és Fidesz-konyházott a Tények riportere, kirúgta a Tv2

Média
2017 szeptember 28., 15:06
comments 103

Csütörtökön jelentette be a Tv2 sajtóosztálya, hogy a csatorna Hírigazgatósága etikai összeférhetetlenség miatt felmondott a Tények egyik riporterének. Polgár Géza valójában egy három héttel ezelőtti történet miatt menesztették. A 24.hu szerint akkor az utolsó pillanatban vett észre egy hibát az egyik riportban, amit szeretett volna még kijavítani, de Kiss András felelős szerkesztő nem engedélyezte a korrekciót, mert a Tények első bejátszásáról volt szó, és korábban már előfordult, hogy annak cseréje miatt összeomlott az adáslebonyolító-rendszer. Polgár a kifogást nem fogadta el, és

olyan emailt írt kollégáinak, amiben többek közt szerepeltek "a hitlerjugend, a szalonnáci és a Fidesz-konyha kifejezések."

A riporter azt hitte, hogy azonnal kirúgják, de az csak három héttel később történt meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt