Itt a megoldókulcs a Nemzeti Konzultációs kérdőívhez

TUDOMÁNY
2017 szeptember 28., 11:44
comments 74

Nagy izgalommal vártuk a legújabb nemzeti konzultációt, tartva attól, hogy a kormány esetleg beugratós, ne adj isten esszékérdésekkel próbálja majd tesztelni a magyar embereket, hogy eléggé odafigyeltek-e az elmúlt hónapok milliárdos kormányzati kampányaira Soros Györgyről és fondorlatos tervéről.

Drága olvasók, pánikra semmi ok! Kormányunk nagy bölcsességében úgy állította össze a kérdéssort, hogy talán még nemzetünk leglassabbjai is képesek legyenek helyesen válaszolni rá. Hölgyeim és uraim, aki ezen a teszten nem megy át, az direkt provokatőr! Lássuk a megoldókulcsot:

  1. Nem.
  2. Nem.
  3. Nem.
  4. Nem.
  5. Nem.
  6. Nem.
  7. Nem.

Tehát hétszer egymás után nemmel kell felelni. Nemmel. Véletlenül sem igennel, erre nagyon figyeljenek. Ha ezt sikerül nem elrontani, akkor száz százalékos eredménnyel mehetnek át ezen a vizsgán. (Címlapkép - drMáriás: Soros György illegitim kitiltásokkal gáncsolja a magyar demokratikus diktatúra szárba szökkenését, akril faroston, 110 x 160 cm, 2013-2014)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.