Nem bírt a lelkiismeretével, 50 év után vallotta be, hogy bliccelt a vonaton

bulvár
2017 szeptember 28., 19:36
comments 127

Hihetetlen levelet kapott a svájci Bern környéki RBS helyi vasúttársaság: egy férfi bevallotta, hogy 3-5 alkalommal is bliccelt a Bern és a 15 percre fekvő Stettlen között utazva,

50 évvel ezelőtt. 

A levélíró úgy fogalmazott, hogy "Isten és ember előtt" is rendezni szeretné az ügyet, amiért egyrészt bocsánatot kér, másrészt kérte, hogy írják meg neki, mekkora büntetéssel tartozik, hogy befizethesse azt. 

link Forrás

A vonattársaság szóvivője, Caspar Lösche közölte, hogy nem fogják fizetésre kötelezni a férfit az 50 évvel ezelőtti bliccelésekért. 

"Írni fogunk neki és megköszönjük, hogy utólag ilyen becsületes volt. A könyvelést tekintve amúgyis rég lezártuk az 1967-es évet," 

tette hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.