Nem szerepel többet a luxusfeleséges tévéműsorban Rubint Réka

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ellenkező híresztelések ellenére Rubint Réka nem hirtelen felindulásból hagyja ott az új luxusfeleséges tévéműsort, amiben ő volt a legszimpatikusabb szereplő, hanem eleve csak négy epizódra szerződött a Viasattal.

A Bors "meglepőnek" tartja Rubint Réka távozását, még egy stábtagot is megszólaltattak:

„Attól tartott, hogy egy kalap alá veszik őt a többi feleséggel, és nem lesz hiteles, hiszen úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ő egy átlagos, hétköznapi ember. (...) Abba sem ment bele, hogy részt vegyen a milliomos nők cicaharcaiban.”

Ezzel Rubint Réka már a műsor kezdete előtt sem vállalt többet négy epizódnál, mert túl sűrű az időbeosztása ahhoz, hogy ilyesmire ráérjen, tudtuk meg a sajtósától.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó